Timo Kinnunen
Särkiniementie 16 A 41
70700 Kuopio
Finland

Klikkaa tästä palataksesi takaisin Timon SHELLIT -kotisivun etusivulle - Click this link to Return back to the main page of Timos' SHELLIT homepage

Timon MP3 erityismusiikkikokoelma - Timo's MP3 Music Special Collection

Tämä erityiskokoelma sisältää tekemääni MP3 musiikkia, ja kyseessä on kokoelma, joka on minun mielestäni ansainnut paikkansa MP3 -musiikin taivasaitiossa, jos sana sallitaan, ja mikseipä sallittaisi. On tässä maailmassa muutoinkin tarjolla sellaista mölinää etteivät tahdo korvat kestää.

Se on ohi ny - PRESENCE -versio

Klikkaa tästä ladataksesi ja soittaaksesi 320 kbps MP3 laulun Se on ohi ny (Its All Over Now) - Click this link to download and play a 320 kbps MP3 song Se on ohi ny (Its All Over Now)

Tässä on pompuloitu eri käyttöjärjestelmien ja ohjelmien välillä, kuten Winen kautta CoolEdit Pro 2.1 -ohjelman, ja Mac-minin ja Garageband -ohjemien välillä, koska rummut sais olla jotta tempoon päästäisiin - ja mitä kaikkea muuta tässä olikaan mukana. On tässä ollut mukana Linux, ja kaikenlaisia vempaimia. Minusta tämä lopputulos on oikein kaunis ja tasapainoinen, ja läsnäolevainen.

Hiljaisina lepäävät pilvet - Outoja Ulahduksia

Klikkaa tästä ladataksesi ja soittaaksesi 320 kbps MP3 laulun Hiljaisina lepäävät pilvet - Outoja Ulahduksia - Click this link to download and play a 320 kbps MP3 song Hiljaisina lepäävät pilvet - Outoja Ulahduksia

Viimeistelin tämän C-kasettiäänityksen Mac-minin Garageband -ohjelmalla, ja tällainen siitä sitten tuli – ja miksei tullut kun oli niin tullakseen. Biisi oli mukana radio-ohjelmassa, jossa esitin muutamia laulujani, jonka Esa Rieskjärvi toimitti.