Timo Kinnunen
Särkiniementie 16 A 41
70700 Kuopio
Finland

Klikkaa tästä palataksesi Timon SHELLIT kotisivulle - Click this link to return back to the main page of Timos SHELLIT homesite

Klikkaa tästä palataksesi takaisin Koiramme ja kissamme sivulle Click here to return back to the Our cats and dogs page

Timon oivallinen Oivasivu

Oiva on omimmillaan metsässä, ja osaa liikkua siellä ketterästi. Todennäköisesti se näkee ja haistaa enemmän kuin kertoo – tai kertoisihan se toki enemmän jos sen olisi opettanut ilmaisemaan sitä tai sitten tätä. Metsässä Oiva saattaa tavata metsällä olevia koirakavereitaan (Luka ja Jiki), joita täytyy tietenkin moikata. Jokainen jäännös on tutkittava, ja jätettävä viestejä koirakavereille, ja joskus on ihan pakko kieriskellä jätöksissä. Metsässä voi hyvinkin nähdä talvisin ilveksen, ketun tai supin jäljet, ja jäniksejälkiähän on melkein joka paikassa, vaikka ei ihan joka vuosi. Linnuista voi kesäisin nähdä joutsenia tai teeriä, huuhkajia tai haukkoja - ja metsonkin näkeminen on täysin mahdollista. Kaikkea sellaista metsään kuuluvaa. Oivan hajuaistin tarkkuudesta kertoo vaikapa se, että syksyllä 2014 Pantteri -niminen pehmolelu jäi pellon vieressä olevaan pusikkoon, mutta eipä hätiä mitiä: Oiva löysi sen vaivatta 2015 keväällä. Samoin se löysi emännältä pudonneen heijastimen metsästä, mutta sen maalit olivat kuluneet pois.

JPG valokuvia Oivasta

Klikkaa tästä siirtyäksesi Timon Oiva oivallisena valokuvasivulle

Tällä alasivulla on eri aikoina näpsittyjä valokuvia Oivasta erilaisissa tilanteissa. Eivät nämä nyt niin ihmeellisiä ole, mutta en tiedä kenenkään ottaneen tällaisia ennen, tai edes liikkuneen kuvien maisemissa, ja ne jotka ovat siellä kulkeneet, eivät kanniskele siellä asiakseen kameraa mukanaan. Pyssy ja koira ovat todennäköisempiä matkaseuralaisia.

MP4 videoita Oivasta

Klikkaa tästä siirtyäksesi Timon oivien Oivavideoiden sivulle

Nämä videot on otettu kännykkäkameroilla, ja jotkut ehkä vähän paremmilla vehkeillä. Kameran ei tarvitse olla huippukallis jotta sillä saisi hyviä videoita; sen on vain oltava mukana juuri oikeaan aikaan, ja siinä se juju sitten piileekin. Ettei tarvitse inistä että miksi se kamera ei ollut mukana – jäi sekin video ottamatta.